credit

Desenvolupa la mentalitat d’un guanyador: 10 passos per redissenyar la teva ment per a l’èxit, els diners i la satisfacció

Desenvolupa la mentalitat d’un guanyador: 10 passos per redissenyar la teva ment per a l’èxit, els diners i la satisfacció

Durant anys he estudiat els mestres que semblaven tenir-ho tot: èxit, bona vida acquainted, excel·lent salut, vides emocionants, alegria desenfrenada. He estudiat els seus mètodes, les seves estratègies i, tal com recomana Tony Robbins, he modelat els seus comportaments.

De vegades a la meva vida vaig experimentar un èxit extraordinari; i durant aquells temps, semblava gairebé sense esforç. També he viscut moments en què res semblava funcionar, en què tot period esforç i en què, francament, sentia que els somnis que tenia eren simplement fruit de la meva imaginació.

Durant els “temps d’inactivitat”, vaig tornar a la taula de dibuix, llegint i estudiant tot el que podia trobar sobre el que devia ser la peça que faltava al trencaclosques. És evident que havia experimentat l’èxit en moltes ocasions, tant personalment com professionalment, així que què passava ara? Què no estava fent? Què havia de canviar? La pregunta òbvia period: “Si hagués tingut èxit unes quantes vegades, segurament tenia la mentalitat d’èxit, no?”

Gran secret: una mentalitat d’èxit és un “treball intern” que has de treballar second a second, pensant per pensament. Tenir una mentalitat d’èxit per a la vida és un compromís de tota la vida. Considereu la vostra ment el vostre “gimnàs psychological” i, de la mateixa manera que un gimnàs físic al qual assistiu per entrenar els vostres músculs, requereix la vostra assistència de manera common per obtenir resultats constants i augmentats. Quan vaig deixar de treballar en els meus “pensaments interiors”, l’èxit va desaparèixer i va ser substituït per una sèrie de lluites i pèrdues.

Aleshores, com desenvolupeu i manteniu la mentalitat per a l’èxit? Permeteu-me compartir algunes històries amb vosaltres i després algunes dades i tècniques que he trobat per ajudar-vos a crear la mentalitat que crearà la vida que desitgeu.

Però primer, tinc un regal per a tu. Aquest regal em va fer fa molts anys una amiga, Marie Barcus. La Marie period la vídua d’un investigador paranormal de la Universitat de Duke, i period una dona fascinant que havia conegut en un balneari native. Estàvem sopant i suposo que el meu to period negatiu sobre alguna cosa. La Marie em va interrompre i em va explicar aquesta història.

La mateixa Marie period a casa seva i es queixava d’alguna cosa que havia vist a les notícies al seu marit Len. Len la va aturar i li va dir: “Marie, si algú vingués a la porta d’entrada de casa nostra i entrés a la sala d’estar i llençava una galleda de brutícia a terra, et aniria bé?”

La Marie va respondre: “Per descomptat que no”.

“Bé, aleshores”, va respondre Len, “Per què deixes que algú posi brutícia a la ment de l’hora? Marie, et faré un regal. Et donaré un Porter perquè estigui a la porta de la teva ment. Vull que t’imagines el teu Porter allà parat, i cada vegada que un pensament negatiu intenta entrar, només veus el teu Porter aixecant la mà i prohibint que aquest pensament entri a la teva ment”.

La Marie va somriure mentre em va explicar la història. Va dir que durant anys després, sempre que un pensament negatiu intentava entrar a la seva conversa amb el seu marit Len, ell simplement la mirava i li recordava suaument: “Marie, posa Porter a la teva porta”.

Considero aquesta experiència una de les millors lliçons de la meva vida. Aleshores no tenia ni concept del poderós que tenien els nostres pensaments, ni tan sols sabia que podia controlar-los activament, però ara més de 25 anys després, amb l’arribada de la física quàntica i el coneixement que tenim de la ciència i l’espiritualitat, és evident. els nostres pensaments i emocions formen half de com creem la nostra realitat i la gran clau és: Estem en management.

Aleshores, quines són les millors maneres de construir i mantenir una “mentalitat d’èxit?” Aquí n’hello ha

tècniques i comportaments que t’ajudaran.

1. Primer, comença escoltant els teus pensaments i paraules. Per crear una mentalitat d’èxit, heu de saber què s’ha d’actualitzar a la vostra biblioteca psychological. El main impediment per a una mentalitat d’èxit té tot a veure amb la consciència, les creences i, fins i tot, la programació subconscient de la qual no sou conscients.

2. Pren consciència de les creences que et poden impulsar. Aquí hello ha una tècnica. En un tros de paper, dibuixa una línia al mig. Al costat esquerre, escriu una afirmació com ara “Sóc molt ric ara”. Al costat dret de la línia, immediatament sense censurar el que escrius, escriviu les vostres respostes.

Poden semblar una cosa així:

 • Mai seré ric, a qui estic fent broma?
 • No puc ser ric i espiritual. Trio espiritual.
 • Algunes persones estan destinades a ser riques; No sóc un d’ells.
 • La gent rica és superficial, no vull ser així.
 • Simplement no tinc el que cal per ser ric.
 • No sóc prou intel·ligent, educat, motivat, intel·ligent.

3. Després d’identificar les teves creences limitants, treballa-les una per una per reprogramar les creences més desitjables. Cada vegada que us trobeu pensant en un d’aquests pensaments limitants, desafieu-lo directament i substituïu-lo.

Exemple: mai seré ric, a qui estic fent broma?

Substitució: no hello ha cap raó per què no pugui ser ric. La gent de tots els àmbits de la vida s’ha tornat molt ric. No hello ha cap regla common que digui que no puc ser un d’ells. Per descomptat, puc ser ric. Només he de començar a investigar les millors maneres de fer-ho.

“La pobresa no és una absència de diners i coses, és una mentalitat. La prosperitat no és una abundància de diners i coses, també és una mentalitat”. Randy Gage

4. Com es reprograma de manera efectiva? Mentre estudiava els que considerava reeixits, em vaig adonar que molts d’ells s’havien reprogramat mitjançant tècniques de psicocibernètica. Dan Kennedy, un dels màrquetings i entrenadors més poderosos del món, solia tartamudejar i se’n va frenar. Va agafar psicocibernètica i, com diu, “va redissenyar la meva autoestima”. Ara és un multimilionari que ajuda els altres a ser multimilionaris. També té una vida private rica, un amor pels cavalls de carreres i viatja pel món per parlar davant de centenars de milers.

La psicocibernètica t’ajuda a reprogramar els teus pensaments per a l’èxit, tant des del nivell de la ment conscient com dels nivells més profunds i subconscients de la ment. Com llegireu a continuació, quan programeu des dels nivells més profunds de la ment, els vostres resultats són més ràpids i molt més efectius.

5. Aprèn a meditar. S’estima que la programació des dels nivells profunds de la ment que s’arriba a la meditació profunda o la hipnosi, pot ser fins a 100 vegades més potent que la programació des del nivell conscient de la ment. Apreneu a meditar i després apreneu a programar les vostres noves creences i desitjos des d’aquells nivells de ment més profunds i serens.

6. Programa les teves ments conscients i subconscients amb visuals: targetes 3X5, taulers de visió, imatges positives. Jack Canfield de la fama de Hen Soup for the Soul és ara un multimilionari (és cert, dos multi.) Encara utilitza visuals per programar la seva ment de manera common. El que és prou bo per a ell és prou bo per a mi!

Una història private. Com les targetes 3X5 van portar el seu negoci de 300.000 a 18 milions de dòlars. El meu amic Dennis és agent immobiliari a Denver. El vaig conèixer fa 30 anys quan period nou agent immobiliari i jo period nou oficial de préstecs. Els preus mitjans de l’habitatge aleshores eren de 18.000 dòlars (ara això em information, no?) De totes maneres, el primer dia que vaig conèixer Dennis, vaig notar una targeta de 3X5 sota la half superior de vidre del seu escriptori amb això escrit: 300.000 dòlars. Li vaig preguntar per a què servia això i em va dir: “Això és quants béns immobles vull vendre el meu primer any”. (Per descomptat, basant-nos en els preus aleshores, això equivaldria a aproximadament 17 instances o 1 habitatge i mig al mes.)

Ara, Dennis no creu en res místic, així que tot el que va fer va ser col·locar la targeta allà perquè el seu subconscient pogués veure-la i després anar a treballar per fer que aquesta realitat esdevingués.

L’any passat, gairebé 30 anys després, vaig entrar a l’oficina d’en Dennis i la seva targeta 3X5 sota la half superior de vidre del seu escriptori tenia aquesta quantitat de 18 milions de dòlars. I ho va superar! El poder de programar la teva ment subconscient diàriament amb visuals és molt potent!

7. UNA GRAN. Entra en companyia de gent que està més amunt de la cadena alimentària que tu. Escolteu com pensen, poseu-vos en la seva energia, observeu les seves respostes a les circumstàncies. Ara potser no enteneu el concepte d'”energia”, però ara sabem per la ciència que aquest és un Univers de vibracions.

Quan et trobes en els camps vibratoris de persones d’èxit, estàs en ressonància simpàtica amb ells, i les teves vibracions augmentaran. És per això que tantes persones d’èxit tenen grups mentals mestres regulars, de manera que s’ajuden mútuament a seguir creixent.

En el llibre d’Itzhak Bentov, “Perseguint el pèndol salvatge”, descriu un experiment amb rellotges d’avi. Dos rellotges es col·loquen a la mateixa habitació, els seus pèndols no sincronitzats. En un parell de dies, els seus pèndols es balancegen en perfecta harmonia! Més emocionant, a mesura que cada nou rellotge d’avi entra a l’habitació, tots els pèndols es sincronitzen en hores, no en dies!

Es diu que et convertiràs en la suma whole de les cinc persones amb qui passes més temps. Mirar al voltant. N’hello ha prou? Si no, actualitza els teus coneguts.

I això inclou el vostre entorn de treball. Si et trobes en un entorn laboral tòxic, troba una feina nova! Surt d’allà! Com més temps et quedis en un entorn negatiu, més disminueixen les teves vibracions. El que és més vital, el menys capaç de creure que pots crear alguna cosa millor, o fins i tot imaginar-ho.

Els entorns d’oficina tòxics no només roben la vostra creativitat, sinó que us roben l’esperit.

8. Aquí hello ha una altra tècnica poderosa per millorar la teva consciència i la teva mentalitat. Cada vegada que us trobeu pensant un pensament negatiu, pregunteu-vos això: “És això el que vull crear?” Si no és així, canvieu immediatament el pensament i substituïu-lo per un que creï el que desitgeu!

És una tècnica semblant a “posar el porter a la teva porta”, i molt efectiva perquè de seguida tries un NOU pensament.

9. Què passa si tens problemes per creure que no ets digne dels teus desitjos? Aquí teniu la meva resposta a això. És el teu dret diví a viure una experiència de vida divina. A més, se’t van donar regals i skills especials que cap altre ésser humà en aquest planeta té, i és el TEU DEURE desenvolupar aquests dons i compartir-los! No es tracta de valdre, es tracta del teu DEURE de fer tot el que puguis amb el que t’han donat.

Per tant, la propera vegada que tingueu preguntes sobre la dignitat, feu-vos aquesta pregunta: “El Creador d’aquest huge Univers va decidir que jo period menys digne que qualsevol altre Humà Diví? Els missatges dels pares, caps o companys que em van criticar reflecteixen el Veritat Divina de qui sóc?”

En una meditació current, vaig sentir la frase: “No robes a Déu”. Em vaig adonar que el meu jo inside em deia posar-me a treballar, deixar els meus regals, apagar la televisió i honrar els meravellosos regals que m’han donat retornant. Reconeix la teva font espiritual i viu d’això. Sigues tot el que puguis ser, i et sorprendràs un dia descobrir quant és realment!

10. Cuida la teva salut física, menja aliments saludables que siguin aliments d’alta vibració, evita els aliments, begudes, pensaments i comportaments tòxics. Envia el missatge al teu inside que estàs cuidant-te i que et mereixes una salut òptima. La teva ment subconscient rebrà el missatge i continuarà ajudant-te a millorar la half exterior de la teva vida.

CONSELL DE BONIFICACIÓ: allunyeu-vos de la televisió i de les notícies! La majoria dels programes són negatius, disminueixen la vostra creativitat i, finalment, heu regalat tot el temps que podríeu haver utilitzat per crear una vida millor.

Deixa’m fer-te una pregunta: quants anys tens? Suposem que tens 40 anys. Això vol dir que has estat viu 350.400 hores! Ara, si mireu fins i tot 2 hores de televisió diàries des que teníeu, diguem-ne 8 anys, això són 23.360 hores! Això equival a 11 anys d’una feina a temps complet de 40 hores a la setmana!

Podríeu haver aprofitat aquest temps per fer algunes de les accions següents:

 • Obteniu un altre títol
 • Aprèn un nou idioma
 • Aprendre a tocar un instrument
 • Aprèn a bussejar o navegar
 • Aprendre a volar
 • Escriu el llibre que hello ha dins teu
 • Voluntari per ajudar els altres menys afortunats
 • Puja aquella muntanya que t’està cridant
 • Creeu un flux d’ingressos passiu perquè pugueu viatjar a aquestes illes exòtiques
 • Afegeix molt més al teu llibre de memòria!

La vida és un viatge d’eleccions. Tu ets el que tria. Trieu viure la vida que és el vostre dret de naixement diví!

#Desenvolupa #mentalitat #dun #guanyador #passos #redissenyar #teva #ment #lèxit #els #diners #satisfacció

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
سيتات آورج 2022 سيتات آورج 2022