nevada

Habitatges en venda pel propietari: els deu secrets and techniques principals per vendre la vostra casa

Habitatges en venda pel propietari: els deu secrets and techniques principals per vendre la vostra casa

Així doncs, has decidit vendre la teva casa per tu mateix! Podeu estalviar molts milers de dòlars si teniu èxit. He escrit aquesta guia per ajudar-vos. He vist que molts FSBO tenen expectatives poc realistes i cometen errors al llarg del camí que, en última instància, els impedeixen tenir èxit. Sabíeu que el 80% dels FSBO, finalment, inclouen la seva casa amb un agent immobiliari? Espero que aquestes idees us ajudin a posar-vos en l’altre 20%.

Estic intentant deixar-me fora del negoci? No. Crec que tothom té dret a vendre la seva casa com cregui oportú? Sí. Si les vostres circumstàncies canvien i decidiu que voleu que un skilled us vengui la vostra casa, truqueu a Gold Valley Realty. Som una empresa de corretatge de serveis complets amb una estructura de comissions versatile que és difícil de superar.

Consell 1 * Planifiqueu la vostra estratègia

En primer lloc, quan s’ha de vendre la teva casa? D’aquí nou mesos està bé? O no podreu tancar la vostra nova casa si la vostra casa precise no es ven en nou setmanes? Quines són les conseqüències i els impactes financers si no es compleix el termini? El temps és amic de l’FSBO.

A l’octubre de 2008, el temps mitjà de comercialització d’una casa de preu mitjà que figurava per un agent immobiliari al Tucson MLS (A number of Listing Service) period de 78 dies. Aquest temps varia considerablement segons la ubicació i el rang de preus. Pregunteu a Gold Valley Realty quina és la mitjana del vostre barri. Com a regla common, normalment un FSBO necessita aproximadament el doble de temps per vendre la seva casa que un agent immobiliari amb accés MLS. En qualsevol cas, afegiu-hi el període regular de 30 dies des de la negociació i acceptació del contracte fins al tancament definitiu de l’acord.

El nom del joc en vendre una casa és aconseguir que tants compradors qualificats passin per la porta com sigui potential. Qui és un comprador qualificat? Un que pot pagar la teva llar! Aquell que de manera comprovable té els diners en efectiu o el finançament disponible per comprar la teva casa. Els brokers immobiliaris aprenen ràpidament a qualificar els seus compradors abans de passar molt de temps treballant per a ells. Tu també hauries.

Parlant d’brokers immobiliaris, vas a “cooperar” amb ells? És a dir, si porten el comprador que finalment compra el teu habitatge, estàs disposat a pagar-li? Si és així, quant? La gran majoria de les circumstances que figuren a la MLS ofereixen una compensació del tres per cent del preu de venda a l’agent del comprador. Segons la meva experiència, al voltant del 90% dels FSBO ofereixen una compensació als brokers del comprador.

Com penseu aconseguir compradors qualificats per la vostra porta principal? A continuació es comenten amb detall diversos mètodes.

Quin és el vostre pressupost de màrqueting? Quan i en què el gastareu?

Qui negociarà i prepararà el contracte de compravenda del teu habitatge? Qui supervisarà l’escrow per identificar i resoldre ràpidament els possibles trencaments d’acords?

Consell 2 * Preu correctament la vostra casa.

Aquest pas obvi tindrà l’impacte més gran en l’èxit o el fracàs de la vostra carrera temporal com a FSBO (En venda pel propietari). Tanmateix, per a la majoria d’FSBO, aquesta també pot ser una de les accions més difícils.

El valor de mercat de la vostra casa és el que un comprador disposat, disposat i capaç està disposat a pagar-vos-hi.

La quantitat que un comprador està disposat a pagar per la vostra casa depèn de les seves circumstàncies i motivació personals; propietats competidores disponibles a la vostra zona; i els preus dels habitatges comparables venuts recentment al vostre barri. La informació sobre propietats competidores i “comps” venudes recentment està disponible a través de diverses fonts. Us recomanem que feu una avaluació skilled de la vostra llar. Això us costarà uns 300 dòlars. Tenir una avaluació objectiva a la mà té diversos avantatges, entre els quals no menys vital és poder oferir al seu comprador un preu sòlidament defensable establert per un knowledgeable unbiased.

Hello ha situacions en què pot ser més vital per a vostè vendre la seva casa ràpidament en lloc de treure fins l’últim dòlar de casa seva. En aquest cas, potser voldreu posar el preu de la vostra casa un poc per cent per sota del valor de taxació. Tanmateix, la millor opció si el temps és una consideració seriosa per a vostè és enumerar la seva casa amb un agent immobiliari. Un dels avantatges addicionals de la llista amb Gold Valley Realty és que us reemborsem l’avaluació al tancament. Fins i tot si tinguessis l’avaluació feta mentre FSBO.

Consell 3 * Supplies de màrqueting

L’eina de màrqueting més eficaç, amb diferència, és el rètol del pati! Fes que el teu aspecte skilled. Busqueu una empresa de rètols a la vostra ciutat. Compreu un dels tubs d’informació que pengen sota el cartell del vostre jardí i ompliu-lo amb fulletons.

El vostre fulletó ha d’incloure almenys una fotografia en shade i destacar els fets sobre la vostra llar, especialment el preu demanat, el nombre d’habitacions, la superfície, les característiques especials i les escoles.

Pregunteu si podeu publicar els vostres fulletons a botigues de queviures properes, esglésies, escoles, apartaments, golf equipment de salut, golf equipment de camp, camps de golf, agències de viatges, agències d’assegurances, salons de bellesa, companyies de títols, companyies hipotecàries! Doneu-ne també als vostres amics i veïns.

Publica la informació de casa teva a la World Extensive Internet. Un nombre creixent de compradors d’habitatge utilitzen Web com a font d’informació valuosa.

Els anuncis als diaris poden ser una mica útils, més si s’utilitzen juntament amb les jornades de portes obertes.

Consell 4 * Organitza la teva llar per mostrar-la

Com diu el vell refrany, només tens una oportunitat de fer una primera impressió! Assegureu-vos que sigui una bona. Assegureu-vos que el vostre pati davanter tingui un bon aspecte. La maneta de la porta principal mostra la seva edat? Substituïu-lo. Assegureu-vos que la vostra llar estigui neta i ordenada. Obre totes les cortines, persianes i persianes. Enceneu totes les llums de la casa, de dia o de nit. Una habitació poc moblada es veu millor que una habitació desordenada. Si heu acumulat moltes coses addicionals al llarg dels anys, poseu-les a l’emmagatzematge! De totes maneres, et mouràs aviat. La teva casa passa la prova de l’olor? Si tens mascotes o ets fumador, potser no. En aquest cas, substituïu o desodoritzeu professionalment les vostres catifes. Si teniu una jornada de portes obertes, feu una mica de pa o galetes perquè la vostra llar faci una bona olor.

Consell 5 * Seguretat i mostra de casa

Podeu mostrar la vostra llar amb cita prèvia o fent una jornada de portes obertes. Establir cites pot ser difícil si normalment no esteu disponible per respondre el número de telèfon dels vostres anuncis i fulletons. Podeu considerar utilitzar un correu de veu o un servei de resposta en directe (a partir d’uns 35 dòlars al mes) per enviar les vostres trucades publicitàries en lloc d’utilitzar el telèfon de casa. Això també ofereix alguns avantatges de seguretat.

És poc possible, encara que malauradament no unattainable, que els delinqüents aprofitin aquesta oportunitat per robar les teves possessions o fer mal a la teva família. Una mica de preparació pot fer un llarg camí per minimitzar aquesta possibilitat.

Penseu en llogar una caixa de seguretat per emmagatzemar les vostres valuoses joies, monedes, pistoles, segells i information. Fes una llista i enregistra en vídeo el contingut de casa teva i emmagatzema’l a la teva caixa de seguretat o a la feina. També hauríeu d’amagar els diners en efectiu i els medicaments amb recepta en un lloc que no sigui evident abans de mostrar la vostra llar.

Teniu el vostre cònjuge, amic o veí amb vosaltres quan ensenyeu casa. Si el “comprador” t’està posant nerviós o actua de manera sospitosa, demana-li que marxi.

Consell 6 * Cooperar amb els brokers del comprador

Pràcticament totes les circumstances que s’ofereixen a la venda al Servei de Llistat Múltiple de Tucson (MLS) tenen una oferta everlasting de col·laboració per una comissió del tres per cent (3,0%) o més per a l’agent que finalment adquireix el comprador. És potential que vulgueu fer la mateixa oferta a qualsevol agent immobiliari que us contacti. Per què?

La majoria dels compradors d’habitatge ja estan treballant amb un agent immobiliari o ho faran poc després que comenci la cerca d’habitatge. Per què? Poden obtenir representació skilled SIN COSTO, ja que la comissió dels brokers del comprador la paga el venedor de l’habitatge. Això vol dir que un comprador pot demanar a un agent que li examini les circumstances, que fixi cites, que l’acompanyi a les cites, que li assessori sobre el valor de mercat d’una casa, que redacti l’oferta, que negocii amb el venedor (o amb l’agent del venedor), escrow, estar allà per a les inspeccions, gestionar els problemes que sorgeixin, coordinar-se amb la resta de negocis implicats (empresa hipotecària, inspectors d’habitatges, escrow, assegurança de títol), revisar els paperwork finals per al praise del contracte i estar-hi al tancament, tot GRATUÏT. Llavors, per què un comprador compraria una casa sense un agent immobiliari que treballés per a ell?

Consell 7 * Prequalifica els compradors potencials

El fracàs del comprador per qualificar per a un préstec és la causa més comuna de la caiguda de l’acord d’un FSBO.

Els brokers immobiliaris aconsegueixen la qualificació prèvia dels seus compradors amb un prestador abans de dedicar molt de temps i esforços en nom seu. Personalment, em reuniré amb un comprador per a una consulta inicial tant si estan prequalificats com si no, però no aniré més enllà fins que sàpiga que pot obtenir finançament o pagar en efectiu. Sens dubte, us recomano que no celebreu un contracte amb un comprador fins que no tingueu una confirmació unbiased de la seva capacitat per obtenir finançament o pagar en efectiu. Demaneu el nom i el número de telèfon del seu oficial de préstecs. Truqueu a l’oficial de préstecs i expliqueu la situació; Pregunteu-li si els compradors poden optar a una hipoteca suficient per comprar la vostra casa.

Consell 8 * Utilitzeu contractes professionals

El contracte que utilitzen els brokers immobiliaris a tot el país ha evolucionat amb el temps per cobrir gairebé totes les contingències i disputes que han sorgit en el passat. Us recomano molt que utilitzeu aquest contracte, en lloc d’un contracte immobiliari genèric, fet per vosaltres mateixos. Arizona té lleis i costums únics sobre la venda de béns arrels. Un contracte que sigui útil en un altre estat no s’optimitzarà per utilitzar-lo a Arizona. Si heu trobat un comprador i voleu redactar un contracte, poseu-vos en contacte amb una intermediació immobiliària native i comproveu si podeu obtenir una còpia d’un contracte en blanc.

Consell 9 * Superviseu de prop l’escrow

Gairebé hello ets! Vau trobar un comprador, vau negociar i signar un contracte i vau obrir un depòsit en garantia amb una empresa de títols de bona reputació. De fet, encara queda molt per fer abans de signar l’escriptura a l’empresa de títols i recollir els vostres diners.

Normalment, el comprador tindrà dret a realitzar les inspeccions que desitgi durant els primers 10 dies després de l’acceptació del contracte. Si troba problemes amb l’habitatge, la teulada, els electrodomèstics, la calefacció, la refrigeració, la fontaneria, and so forth., o bé pot rescindir el contracte, o bé demanar-te que arrepari o substitueix les deficiències. Aquesta pot ser una situació molesta. Vostè com a venedor pot sentir que el comprador està demanant massa. Això és una cosa que es pot negociar, però s’ha de fer diplomàticament. Intenta evitar que el teu orgull i emocions interfereixin amb el teu objectiu last de vendre la casa.

Obteniu una aprovació de préstec condicional (CLA) per escrit de l’empresa hipotecaria dins dels primers 10 dies després de l’acceptació del contracte. Això és molt més fort que una “prequalificació” verbal i significa que el vostre acord té una alta probabilitat de tancar-se. Poseu-vos en contacte amb l’empresa hipotecaria uns 5 dies hàbils abans de la programació del tancament; Assegureu-vos que els seus paperwork estaran disponibles per a l’empresa de garantia almenys un dia abans de signar els paperwork de tancament.

Consell 10 * Tancament de la garantia

Una darrera nota sobre el tancament. El tancament d’una venda d’habitatges a Arizona es defineix com els paperwork que s’enregistren a l’oficina del registre del comtat. Després que el comprador i el venedor hagin signat, el paquet de préstec ha de tornar a l’empresa hipotecaria per a la inspecció last. Aleshores, l’empresa hipotecaria transferirà fons a l’empresa de garantia. Només llavors l’empresa de fideïcomís pot enviar un corredor a l’oficina del registre del comtat i registrar la venda. La conclusió és signar la documentació el dia abans del tancament actual.

Felicitats!

#Habitatges #venda #pel #propietari #els #deu #secrets and techniques #principals #vendre #vostra #casa

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button
healthtips360